Jag har lidit av Borrelia i 4 år nu och blir till och från riktigt sjuk. Det har även gjort att jag dragit på mig andra sjukdomar också (även om jag i min personliga tro tror att sjukdomar har många orsaker, både psykiska, fysiska, spirituella) så nu sitter jag inne på en hel drös med "dis-eases" och det verkar dessvärre inte riktigt gå åt rätt håll.

Har dämpat Borrelian nu i flera år med att till o från dricka Kolloidalt Silver som håller bakterien någorlunda i schack, men dödar den inte. Har även rätt seriösa problem med Hypothyreos (underfunktion av sköldkörteln), Herpes, Candida, parasiter och även en astmatisk hosta som kommer och går, troligen en typ av klamydia-bakterie som sitter i halsen. (Har inte haft hostan på typ 1,5-2 år nu men häromdagen kom den tillbaka igen. Det är inte så farligt men den ligger tydligen i kulisserna och lurar den med fortfarande...) Har även lätt magkatarr som kommer och går vid stress.

De enda gemensamma nämnarna mellan mina olika sjukdomstillstånd är

1) Den konventionella vården vill antingen inte veta av det alls (som med borrelian och parasiterna som de påstår "inte finns") eller så anser de att de diverse tillstånden är kroniska och obotliga.

2) Allt verkar hänga ihop med immunförsvaret. Det blir svagare och svagare hela tiden, vilket gör att jag ju drar på mig mer och mer skit hela tiden...

Nåon som har något tips utifrån ett Raw Food-perspektiv (eller annat) på vad jag kan göra?

(Kommer inte kontakta några konventionella läkare kan tilläggas, de har jag fått nog av och vet att de ändå inte kan hjälpa mig att bli frisk!)

Tack på förhand.

Taggar: borrelia, immunförsvar, sköldkörteln

Visningar: 469

Gör ett inlägg på det här

Inlägg i den här diskussionen

Jag hitta ett klipp från Arnolds intervjuer och detta kan nog få dig att djupläka dig.

Hej,

Det finns mycket man kan göra åt både immunförsvaret och parasiter. Om du är öppen för alternativ medicin så har jag flera jag kan rekommendera i Stockholmstrakten, några som jag själv haft som lärare eller studerat tillsammans med. Det kostar ju självklart mer än den vanliga vården, men man får ju ofta mer hjälp. Mitt bästa tips annars är rå vitlök, ett av de starkaste anti-virala och svampdödande ämnen som finns. Annat parasitdödande är papaya-kärnor, kryddnejlika, gurkmeja och flera andra kryddor. Pau Dárco-te är också bra för immunförsvaret, men det är kraftigt utrensande så man kan må betydligt sämre i början. Det bästa är att ta sådana "tillskott" under överseende av en terapeut. Raw food är bra att äta, enzymer är bra för både ditt immunförsvar och din mage, jag har botat mig själv från diverse sjukdomar med hjälp av kost, men det tog en del år och för att bli riktigt bra krävdes det en del tillskott och superfoods.

RSS