Fler som provat MMS - Miracle Mineral Supplement?

Är det ngn av er som provat MMS - Mineral Miracle Supplement/Solution? Det är en rensning där klorindioxidet som bildas i blandningen dödar alla patogener i kroppen så immunförsvaret kan fungera som det är tänkt igen. Jag har precis genomgått denna kur som blev både tuffare o längre än jag tänkt mig. Skulle vara spännande att höra andras reflektioner som provat. Vad jag förstått så är det inte så vanligt i sverige ännu men i USA är det ganska välkänt. Jag tog det nu bl a som substitut till influensa vaccin. För mer info om MMS googla på Miracle Mineral Supplement

Visningar: 704

Kommentera

Du måste vara medlem i GreenRoom Sverige för att lägga till kommentarer!

Kommentar av Stina Solstråle den 27 April 2011 kl. 21.40

@lena - jo, mitt immunförsvar har helt klart blivit väldans mkt bättre. Näst intill på topp faktiskt tror jag nästan att jag kan påstå, iaf jämfört med hur det vart förr i tiden. Men det är förstås svårt att veta exakt vad som lett till vad, för jag har senaste åren genomgått så många utrensningar, på så många olika plan, inte minst genom att på djup nivå släppa gamla präglingar. Men det kanske å andra sidan inte längre spelar så stor roll, det viktiga är att helheten tillsammans lett mig till ett bra mkt värdigare livstillstånd. Och jag tror absolut att mmsen gjorde sitt till. Men det som gjorde att nu slutat använda den var faktiskt att jag tyckte det blev så himla jobbigt att hålla på att undvika c-vitaminer eftersom i stort sett allt som jag äter innehåller c-vitamin. Och i synnerhet när man behöver dom som allra bäst när det kommer en bassilusk på besök. Så nuförtiden använder jag faktiskt huvudsakligen mitt eget mensblod (som jag fryser in) om jag känner att ngn infektion är på ingång. Och det har peppar peppar funkat varenda gång. Jag skall oxå prova slippery elm, vilket känns rätt för mig. har bara inte skaffat det ännu, ngn som provat? http://www.all4naturalhealth.com/slippery-elm-tea.html

Jag tror du skrev fel där - natriumklorid är vanligt salt. I mms är det alltså klorindioxid som är det verksamma ämnet. Ja, det skall bli jättekul att ses den 21 maj hos dig, ser jag fram emot. så mkt spännande saker som händer nu, och undan går det. kram så länge

@moris - jag förmodar att mmsen har utvecklats en hel del på dom 2åren sen jag började använda preparatet. Vad är det för skillnad på mms1 o mms2? Funkar det fortf så att man blandar dropparna med citronsyra och att man successivt skall öka dosen tills man kommit upp i 15droppar/3ggr om dan? kram på dig oxå

Kommentar av moris kourie den 17 April 2011 kl. 22.13

hej

Jag använder mms1 och mms2 jag tycker att den är perfekt, och jag fick mycket nytta av den.

Kommentar av lena berggren den 17 Mars 2011 kl. 0.30
jag skall kolla om det finns  natriumklorid i homeopatisk form... ha det bra !
Kommentar av lena berggren den 17 Mars 2011 kl. 0.24

Hej Stina! Hur gick det för ditt immunförsvar? Jag äter homeopatmedel nu för att jag inte riktigt återhämtat mig från flunsan i januari....

har alltid klarat mig på prosans propolis o echinacea men denna gången var det drygare blir inte riktigt pigg igen har hostat lite inte mycket men sedan i februari...så kan du rekommendera det?

 

Må gott så hörs vi och förhoppningsvis ses vi i april...vänligen Lena

Kommentar av Stina Solstråle den 3 Juli 2010 kl. 14.21
Att jag är väldigt glad att det nu är över ;-) Halvåret med liten dos är nu precis oxå avklarat.

Nej men skämt å sido, så är det ett fantastiskt preparat, men man får vara beredd på att man kan bli väldigt känslomässigt påverkad under tiden. Men det gäller ju andra sidan alla utrensningar.
http://www.sagevid.se/mms/mms_instruktioner.html

Lycka till med hur du än gör! och ha en skön sommar!
kram sitna
Kommentar av Nicklas den 3 Juli 2010 kl. 11.58
Nej jag minns att du körde den kuren på raw food julbordet. Jag är väldigt intresserad av att testa själv. Vad är din erfarenhet av mms?
Mvh Nicklas
Kommentar av Stina Solstråle den 30 Juni 2010 kl. 19.38
Det e billigast o beställa själv direkt från usa
http://www.projectgreenlife.com/cart/pc/home.asp
citron syran köper du på på konsum/ica
lycka till!
Kommentar av Tom Lidström den 28 Juni 2010 kl. 12.17
Hej Stina! Jag har inte själv provat, men har hört mycket bra om det. Vet du var man kan få tag på det i Sverige? /Tom
Kommentar av FramSteget den 23 Mars 2010 kl. 20.23
MMS finns nu att köpa i vår webshop.
E-boken "MMS - Allt du behöver veta" finns att ladda hem gratis.

Hälsningar FramSteget